Optiek Defever

 

Monturen

Omdat we weten dat niemand hetzelfde is, en elk gezicht om een ander aanpak vraagt, hebben we een waaier aan mogelijkheden. Klassiek, vintage of liever hypermodern: je kan kiezen uit een ruim aanbod aan merken voor elk budget. We volgen de laatste mode-trends en nieuwste technische ontwikkelingen op de voet, zo blijven wij en jij up-to-date. Glazen

Om te bepalen welke glazen je nodig hebt om scherp te zien, beginnen we met het opmeten van jouw ogen. Dat doen we gratis en met de grootste zorg. We beschikken over zeer precieze meetapparatuur om jouw kijkgedrag in kaart te brengen. Indien nodig, verwijzen we je door naar jouw oogarts voor een medische controle van jouw ogen. Ten slotte geven we deskundig advies over de glazen die voor jou het meest geschikt zijn.

In ons goed uitgerust atelier slijpen en monteren we zelf de glazen in het montuur. We zien daarbij geen detail over het hoofd om ervoor te zorgen dat je weer alles in detail ziet. 

Contactlenzen

Zit een bril jou in de weg? Zie je jezelf liever zonder? Stoort jouw bril je tijdens jouw activiteiten? Dan zijn contactlenzen iets voor jou. Wij verdelen een ruim assortiment aan merken en verschillende types lenzen: maand- en daglenzen, sferische, torische, en multifocale contactlenzen. Zelf zijn we grote voorstander van silicone hydrogel contactlenzen van de nieuwste generatie. Deze contactlenzen laten veel meer zuurstof door, wat resulteert in een gezonder oog en een verhoogd draagcomfort!

Je kan bij ons vrijblijvend contactlenzen uitproberen. Wij bekijken samen welke de beste contactlenzen zijn voor jou en leren je de contactlenzen te manipuleren. Zo kan je zelf ervaren hoe het is om goed te zien zonder bril.

Hoorapparaten

Ook voor hoorapparaten kan je bij ons terecht. Op donderdagnamiddag is Katleen, een audiologe van hoorcentrum Veranneman, bij ons in de zaak aanwezig. Je kan bij haar terecht voor persoonlijk advies, aanpassingen en kleine herstellingen van jouw hoorapparaten. Gelieve hiervoor eerst telefonisch een afspraak te maken.